Mi is az a webdesign?

Van egy ötleted, hogy mivel tudnád feldobni meglévő vállalkozásodat?

Segítünk!

Az elképzeléstől a megvalósításig…

A WEBDESIGN az internetes /digitális tervezés folyamata. A vizuális elhelyezkedés, a színek, a tipográfia (a betűk, szavak) és a képek olyan módon való elhelyezése, hogy az első ránézésre vonzó képet nyújtson. Egy weboldal megtervezése UI/UX úgy, hogy a vevők, látogatók, kedvet kapjanak ahhoz, hogy végig lapozzák az oldalt netán megrendelést adjanak le. Ehhez kínálunk segítséget!

Netán elindítanád végre a régen rédelgetett álmod a megvalósítás útján?

 Nálunk jó helyen jársz!

Legyen szó egy egyszerű weboldalról, vagy egy webáruházról a Schnell Webdesign segít Neked elindítani. 

Van már domain* neved? (* az a név amelyet be írsz a keresőbe, hogy rádtaláljanak a www.domain.hu manapság a biztonságra is figyelve https://domain.hu) és tárhelyed?* (*ahol a weboldal fizikailag elhelyezkedik), akkor ott is tudunk dolgozni, akár meglévő oldaladon is tudunk javítani, frissíteni, aktualizálni!

Amennyiben még nincs sajátod, akkor abban is tudunk segíteni, hogy legyen, domaint -a lehetőségekhez mérten – a legkönnyebben kereshető szavakkal, emi a legjobban jellemzi a vállalkozásodat. 

Tárhelyet az oldal vagy az áruház igényeihez mérten a szükséges kapacitással, természetetesen bármikor bővíthető megoldásokkal!

A MEGRENDELÉS MENETE

Elmondod nekünk, hogy mit szeretnél, mi kitaláljuk hozzá, hogy hogyan lehet megvalósítani. Igyekszünk, hogy az optimális megoldást megtaláljuk. Kialakítjuk az elképzelés alapján a weboldal vázlatát, elkészítjük a felépítésének a látványtervét. Sablonokkal és szoftverekkel, mint a WordPress, Woocommerce, időt, pénzt és energiát megspórólva már egy alappal dolgozva, hogy ne teljenek el évek a megálmodás és a kivitelezés között. Amikor mindenki mindennel elégedett és megvan a verziónk, amivel dolgozhatunk, akkor:

MEGKEZDŐDIK A KIVITELEZÉS, A TESZTELÉS ÉS A MEGVALÓSÍTÁS

Felkerül az oldalra a tartalom, minden, ami fontos, az adatoktól kezdve a szolgáltatásokon át az elérhetőségekig minden szépen a helyére kerül.

Megnézzük, hogy reszponzív lett e az oldal és / vagy áruház, minden eszközön, legyen az számítógép, laptop, tablet vagy telefon, azt lássuk, amit szeretnénk.

Még egy ellenőrzés és az utolsó simítások, az éles oldalon lévő hibák keresése, a kimaradt tartalmak pótlása és feltöltése. Az izgatott várakozás megkezdése a látogatók visszajelzéseit figyelve és a webáruház esetén az első kosárba tett vásárlás megünneplése.

 

Készen is vagyunk. Már nyugodtan dolgozhatunk tovább, tudva, hogy a virtuális üzletünk vagy oldalunk segítí felhívni a termékeinkre és szolgáltatásainkra a figyelmet, automatizáltan levesz egy kicsi terhet a vállunkról, több időt hagyva nekünk a fejlesztésekre, a fejlődésre, egy csepp nyugalommal a családra és teendőinkre, esetleg a hobbinkra.

Várhatjuk is a következő kihívást!