2022-re készülve

Lassan ennek az évnek is vége lesz. Mivel főállás mellett indult az oldal ezért erre, pont sose jutott idő, hogy kipofozzam, most átmentünk egy arculat váltáson és lassan kialakul, hogy mit és merre szeretnénk folytatni. Minden egyes munkával többet és többet tanultunk, sok próbálkozást és kitartó tanulást lassan egy magabiztos tudás váltja fel. Ez az a terület, ahol sosincs vége, nincs olyan, hogy kész. Változó korral, új lehetőségekkel folyamatosan mozgásban tart minket az élet.

Fejlődünk. Mindig figyeljük a trendeket, igyekszünk megtalálni a friss forrásokból, hogy mi az amivel jobbak lehetünk. Többett nyújthatunk ügyfeleinknek. Nemsokára két évesek leszünk. Folyamatosan kapunk visszajelzéseket, hogy mit hogyan tudnánk jobbá tenni, és, hogy mennyire örülnek neki, hogy velünk dolgoztak.

„nem hittem volna, hogy ebből ezt is ki lehet hozni” mondta az egyik megrendelő nem is olyan régen.

Még nem vagyunk profik. Multik és nagy háttérhatalommal rendelkező óriások sem vagyunk. Még mindig családi vállalkozás vagyunk. És szeretjük csinálni egyre jobban.

Közeledik a karácsony, lassan a harmadik gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy békés, boldog, szeretettben gazdag Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk és egyben egészségben gazdag vírus mentes új évet is!

Szeretettel: Hajni és Zsolti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük