2020 lezárult – indul 2021

avagy, hogyan jussunk a nulláról előre

Nem tudom, hogy figyeltétek-e, de a sok otthoni munkavégzés közepette megszaporodtak a hacker támadások. A Chorme bevetette a mindent szűrök verzióját, ami majdnem hogy lehetetlenné teszi, hogy valaki SSL (titkosítás) nélkül üzemeltessen weboldalt. A Facebook átalakult, a google Ads és a Pixel ami a facebook marketing felelőse szintén.

Annak, aki napi szinten foglalkozik vele nem újdonság, de van aki beleszalad egy egy ilyen változás okozta kellemetlenségbe, nincs hova forduljon, vagy még nem elérhető fordítás így más, idegen nyelven kell tájékozódni, ami félreértésekhez vezethet.

Próbálunk naprakészek maradni, de egy ilyen gyorsan változó, folyamatosan fejlődő világban azért valjuk be nem könnyű. Idő, energia, így pénz kidobása sokszor amikor magunk akarunk mindent megcsinálni.

Erre igyekszünk meg segítséget ajánlani.

Megosztanál, de nincs tartalmad? Folyton elfelejetesz jelen lenni? Azt mondják, hogy egy vásárlónak nyolcszor kell látnia a terméket, mire meg is akarja venni magának. Úgyan így, legalább heti rendszerességel eszébe kell juttatni a vevőknek, hogy létezel.

Állíts be emlékeztetőt a telefonodon, vagy a google naptárban, vagy az asztalin!

Legyen havonta 4 ötleted, akár egy ötlet is elég, de legyen 4 verziója, hogy havonta 4x azaz hetente megjelenj a hírfolyamban.

Legyen vonzó! Hívja fel rád és termékedre vagy szolgáltatásodra a figyelmet.

Nem megy a képszerkesztés? Abban tudunk segíteni. De addig is írj valami kedveset.

A lényeg, hogy megjelenj és folyamatosan maradj benne a gondolatokban.

Amennyiben úgy érzed, hogy segítség kell hozzá, csak jelentkezz nálunk.

Segítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük